Bli med på 8 ukers julechallenge!

Vi er i midten av oktober, og julen nærmer seg med stormkritt. Flere butikker har allerede satt frem julemarsipan, julebrus og pyntet juletre!!

Med julen følger også fest og moro, og ofte pynter man seg opp i finstasen. Da ønsker man også gjerne å føle seg nettopp det, fin!

I lockdown perioden ble det litt for lite trening og litt for mye usunn mat for min del, og jeg gikk opp 6 kg. Det er mye for å være meg! Jeg har følt meg deppa fordi ingen av klærne mine passet lenger og ikke en eneste kjole i skapet hang fint på kroppen min.

For litt siden startet jeg derfor fullt fokus på eget kosthold, nok søvn og en daglig dose trening eller bevegelse. Fast bestemt på å komme tilbake til mitt energiske, sprudlende jeg, og inn i gamle klær. Julebudsjettet skal ikke måtte gå til ny garderobe, men til kos å hygge med familien, og jeg er fast bestemt på å komme inn i den fineste julekjolen min igjen!

Jeg har ikke følt meg bedre enn nå på lenge! Med mer energi på grunn av at jeg spiser de riktige tingene. Med mer overskudd fordi jeg har fokus på bedre søvnmønster. Og jeg har gått ned 2 kg på 2 uker! Alt på grunn av den gode sammensettingen av mat, kosthold og nok restitusjon.

Nå vil jeg gjerne ha med DEG på en 8 ukers challenge før jul, hvor vi sammen har fokus på nettopp disse tingene nevnt ovenfor. HELT GRATIS!

Vil du gå ned noen kg før jul?

Vil du få inn gode matvaner i hverdagen og lære hvordan du kan ta de riktige matvalgene uten å miste julekosen?

Vil du komme i form med enkle øvelser som du kan utføre overalt?

Er du klar for en challenge..?

Bli med i Facebookgruppen "8 ukers julechallenge". Helt gratis!

(Du trenger kun å svare på noen enkle spørsmål vedrørende egen helse for innpass i gruppen).


Gleder meg masse til å ta med akkurat deg på samme reise som jeg selv har tatt, og se de flotte resultatene komme til syne gjennom ditt humør, overskudd og energi! Let's do this!


Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229