Hjemmetrening: 3 kjappe program

Treningssentret hvor jeg jobber har vært åpent og stengt med jevne mellomrom den siste tiden grunnet Covid og myndighetenes restriksjoner. Jeg har derfor undervist en del timer online og ellers kjørt på med hjemmetrening, og da gjerne korte, men effektive økter.

Om ditt treningssenter fortsatt er stengt, så får du noen hjemmetreningsprogram her som du kan teste ut, eller du kan lagre de for en kjapp økt på farten eller når du er på ferie. God trening!


AMRAP: As many rounds as possible
25 min

20 knebøy
20 push ups
20 mageliggende rygghev
20 utfall annethvert ben
20 situps/ crunch

Økta går ut på å gjennomføre så mange runder av disse øvelsene som du klarer på en gitt tid. Her har jeg satt 25 min slik at du skal rekke å få noen gode runder og bli litt svett! ☺️💦
Gjennomfør hver repetisjon med god teknikken ikke la konkurranseinnstinktet ta overhånd. Kvalitet før kvantitet i hver øvelse!😉👌🏻Klar for en «enkel», men heavy økt?

Med enkel mener jeg at økta kun består av to treningsøvelser, men satt sammen er det ganske tungt allikevel 😅

Gjøres i valgfritt tempo, med ta gjerne tiden og utfordre deg selv litt.

Begynn med 20 push ups (mot benk, på knær eller strake) og 1 sit up. Kjør annenhver øvelse med motsatt rekkefølge, dvs start med 20 push ups og 1 sit up og avslutt omvendt med 1 push up og 20 sit ups. Get it? 😉👌🏻
Happy challenge!Mage, rumpe og lår:

Utfør nå eller lagre til senere😉👇🏻

10 diagonalhev på alle fire
10 diagonalhev i planke
10 sideplanke med hoftedip H+V
20 glute bridge
20 sissy squats
20 mountain climbers
X 4 runder

Liker

Kommentarer